Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

Tko smo mi

#dporeport portalom upravlja Horvath Wolf d.o.o., Zagreb, OIB: 21975632012. Ova obavijest o zaštiti osobnih podataka odnosi se na web stranice koje pripadaju web adresi dporeport.eu.

Zašto obrađujemo vaše podatke

Od pretplatnika #dporeport newslettera prikupljamo adresu elektroničke pošte kako bismo im mogli slati newsletter. Pretplatnici newsletter primaju dobrovoljno, uz privolu. Podatak o adresi elektroničke pošte pretplatnika obrisat ćemo unutar 30 dana od odjave s newslettera. Pretplatnici se u bilo kojem trenutku mogu odjaviti odabirom takve mogućnosti na dnu svake poruke.

Treće strane

Osobne podatke pretplatnika newslettera ne prosljeđujemo drugim voditeljima obrade. Koristimo samo provjerene i pouzdane izvršitelje obrade – servis za automatizirano slanje elektroničke pošte (newsletter) – Sendinblue sa sjedištem u Parizu, Francuska.

Kolačići

Ove web stranice koriste se samo nužnim kolačićima. Želimo zaslužiti vaše povjerenje i poštujemo vašu privatnost, stoga ne koristimo analitičke ni marketinške kolačiće.

Vaša prava

U svim slučajevima imate pravo pristupa, ispravka i ograničenja obrade podataka, a ovisno o pravnoj osnovi i načinu obrade i pravo na prenosivost podataka, prigovor na obradu i povlačenje privole za obradu. Svoje zahtjeve i upite pošaljite na dporeport@dporeport.eu.

Možete uložiti i pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka na adresu: Selska cesta 136, 10000 Zagreb ili na azop@azop.hr.